Flaneerstokken, voor de mooiste wandelstokken Zilver

Zilver


Hier vindt u een assortiment zeer exclusieve zilveren wandelstokken. Wij hebben deze wandelstokken vaak niet op voorraad of in de showroom, u kunt deze uiteraard wel bij ons bestellen. Houdt u rekening met soms een levertijd van ongeveer 2 tot soms 4 weken. Mocht u een wandelstok op maat wensen omdat het gewenste model te kort is neem dan contact met ons op. In sommge gevallen kunnen de stokken op maat gemaakt worden.

Sterling zilver en Alpacca
U ziet verschillende soorten zilveren handgrepen in ons assortiment. De meest bekende is Sterling zilver, dit betekent dat het zilver voor minimaal 92,5% uit puur zilver bestaat. De grepen van Sterling zilver zijn kostbaarder maar zijn ook veel sterker. Alpacca noemt men ook wel 'nieuwzilver' of 'nikkelzilver' maar het bestaat uit een legering van koper met nikkel en zink (dus geen zilver). Alpacca ziet er mooi uit en is sterk alleen dient men dit vaker te poetsen dan zilver.
In veel gevallen hebben deze stokken geen vaste prijs, dit omdat de prijs van zilver nogal kan verschillen per periode. Heeft u 1 of meerdere modellen op het oog, dan kunt u altijd een e-mail sturen of bellen voor de huidige prijzen. (info@flaneerstokken.nl)