Flaneerstokken, voor de mooiste wandelstokken Diamond Band Flaneerstok met Softgrip

Diamond Band Flaneerstok met Softgrip

Diamond Band Flaneerstok met Softgrip
Euro 79.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodees691bling
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Lichtmetalen wandelstok met comfortabele zachte greep versierd met een brede band met strass-steentjes. In hoogte verstelbaar tussen de 75 en 96 cm. De wandelstok weegt 370 gram. Verkrijgbaar in diverse kleuren, het handvat is zwart, de buis is in kleur.
U kunt deze wandelstok zowel voor de rechter- of linkerhand gebruiken.

Onder de handgreep hebben we een mooie band gemaakt van ongeveer 30 rijtjes aan strass-steentjes. Deze steentjes worden er met de hand op geplakt met extra sterke lijm. Deze stokken worden speciaal voor u op bestelling gemaakt, houdt u daarom rekening met een levertijd van circa 2 tot 4 weken. U kunt ook zelf kiezen uit de kleur van de wandelstok maar ook uit de kleur van de strass-steentjes.

Maximaal gebruikersgewicht: 120 kg.
P.S. Bij het instellen van de juiste hoogte moet u uw arm langs het lichaam laten hangen, het handvat moet vervolgens op polshoogte zitten.


VOORBEELDEN

Op onderstaande foto's is gekozen voor een zwarte wandelstok met een antraciet gekleurde strass-steentjes. U kunt uiteraard ook kiezen voor een wandelstok met een andere handgreep waar wij deze steentjes op kunnen plakken voor u.Dit is een metallic groene stok met turqoise steentjeshier een aantal voorbeelden, bovenaan: metallic bronzen stok met parelmoeren kristallen, metallic rood met parelmoeren kristallen, zwart met antracieten kristallen en metallic groen met turqoise kristallen.

kleuren
 

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review