Flaneerstokken, voor de mooiste wandelstokken Betalingen

BetalingenU kunt kiezen uit 4 manieren van betalen,  zelf overschrijven of contant afrekenen wanneer u het pakket komt afhalen in Harderwijk. Daarnaast kunt u kiezen voor iDEAL of PayPal (extra kosten voor PayPal €1,50)

Heeft u een cadeaubon gekregen en wilt u deze graag verzilveren dan kunt u tijdens het betalen kiezen voor 'cadeaubon' en vervolgens het bonnumer vermeld op de cadeaubon invullen in het bestelformulier in de kortingscode-balk of u mailt ons het nummer later door.

Wilt u het bedrag liever zelf overschrijven dan is dat ook geen probleem.  Wanneer u via de website bestelt krijgt u een bevestiging met uw bestelling en u kunt eventueel het bedrag ook gelijk overmaken. Wij vragen u om het bedrag vooraf aan ons over te maken onder vermelding van uw postcode en huisnummer.
Vanaf buitenlandse banken kunt u het bedrag overmaken met gebruik van de IBAN en BIC/SWIFT codes die u hier onderaan kunt vinden.

Komt u uw bestelling afhalen in onze showroom in Ermelo, dan kunt u contant afrekenen (geen pin) of een machtigingsformulier ondertekenen zodat wij het bedrag van uw rekening kunnen afschrijven. U krijgt van ons een bericht wanneer uw bestelling voor u klaar ligt.

Bankgegevens:
Comfort Totaal BV
IBAN: NL27RABO0321177142
BIC/SWIFT: RABONL2U

BTW-nummer NL857772612B01