Flexyfoot wandelstok Oval

leverbaar in zwart of blauw

Flexyfoot wandelstok Oval
Euro 59.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodees18001/2
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Flexyfoot wandelstok Oval
Unieke verstelbare wandelstok met de zeer speciale Flexyfoot dop voor meer comfort en meer grip!
Heeft u door het wandelen met uw wandelstok ook meer last gekregen van uw polsen, handen, ellebogen, schouders, rug of nek? Of glijdt u vaak weg met uw wandelstok, biedt de huidige dop te weinig grip of slijt uw dop zo snel? Dan biedt de Flexyfoot een uitstekende oplossing.
Comfort
De unieke schokabsorberende antislipdoppen zijn geïnspireerd door de 4x4-schokdempers van een auto. Zodra de wandelstok de grond raakt, worden de krachten in uw lichaam gedempt. Dit verlicht de pijn en vermindert de impact op uw gewrichten, zoals polsen, ellebogen, schouders, rug en nek.

Grip
Het maakt niet uit onder welke hoek u de wandelstok neerzet. Flexyfoot houdt altijd volledig contact met de ondergrond. Doordat het onderste rubberen voetstuk onafhankelijk 360° van het loophulpmiddel kan draaien, geldt dit zelfs bij verandering van richting. U ervaart zo meer stabiliteit en een sterk verbeterde grip op elk terrein, met name op gladde en oneffen oppervlakken.
De ovale greep is voorzien van een rubberen antipslip laag voor meer grip en ligt lekker in de hand.

Geschikt voor personen tot 130 kg
De wandelstok is verstelbaar in hoogte tussen 70 en 96 cm lang (voor gemiddelde en lange mensen).
Voor de passende hoogte kunt u bij uzelf de afstand meten tussen de grond en uw pols, wanneer u rechtop staat met uw handen langs uw lichaam.
Kleur; zwart met oranje.
Standaard voorzien van de Flexyfoot dop.
Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
21-10-2020 Bert de Graaff
goede stok met prettige dop
hele goede stok met een hele prettige dop die dempend werkt en ook een zeer goede grip heeft. Als je zekerheid en grip zoekt dan is dit de beste stok die ik tot nu toe heb gehad.