Interessante linksHier hebben wij een overzicht van onze favoriete links voor u op een rijtje gezet.
Heeft u tips of zelf een website, geef deze dan aan ons door!

Vindt u het leuk om in een kleine, gezellige groep van maximaal zes personen leuke dingen te beleven of nieuwe dingen te gaan zien? Bijvoorbeeld genieten van de prachtige Veluwe, een rondvaart door de Utrechtse grachten, of een bezoek aan de Rotterdamse haven?
U kunt zelf kiezen wat u wilt gaan zien en doen én u kunt zelf het tempo bepalen; het is namelijk uw dag!  Samen met een aantal mensen met dezelfde interesse, of met uw (klein)kinderen of vriend(in)(en). De medewerkers van Ditismijndag! maken het mogelijk!

www.ditismijndroom.nl
Maak uw droomreis waar.
U wilt altijd al een bijzondere droomreis maken, maar weet niet precies hoe u dat kunt doen? Marcel Vos van Ditismijndroom! Helpt u met het realiseren.

www.heelnederlandleest.nl
De online boekwinkel waar je prachtige en bijzondere boeken kan vinden. Bij Heel Nederland Leest vindt je boeken die soms maar in kleine oplage gemaakt zijn en niet overal te koop zijn. Ze hebben een mooie collectie boeken voor jong en oud, dus ook voor een leuk kado kun je er terecht.

Hou je van lezen of schrijf je zelf graag, neem dan vooral eens een kijkje op Heel Nederland Schrijft. Dit is het leukste online verhalenplatform van Nederland en ze nodigen iedereen uit om te komen schrijven. Je kan hier heerlijk op je gemak de leukste korte verhalen lezen en ze organiseren ook geregeld schrijfwedstrijden. Beginnende en ervaren schrijvers krijgen allemaal een kans.

De plek voor alle schrijvers/auters van Nederland en Belgie om gratis hun boek te plaatsen en dus de plek voor liefhebbers van boeken om bijzondere, mooie, goede boeken te kopen rechtstreeks van de schrijver!

Op deze website kunt u zien hoe rolstoeltoegankelijk verschillende pretparken, dierentuinen en musea zijn. Dolfinarium Harderwijk en Walibi World zijn dit jaar verkozen tot meest toegankelijke parken van Nederland.

Dit is onze andere website met een groot assortiment hulpmiddelen en gemaksproducten zoals; rolstoelen, scootmobielen, toiletstoelen, krukken, handige hulpjes in keuken en rondom het huis van opener tot grijpstok tot aangepast bestek.

Online uitgeverij waar je je eigen agenda kan ontwerpen of je eigen boek kan laten uitgeven.
Heeft u ooit een boek,gedichtenbundel, receptenboek of wat dan ook geschreven stuur hen dan een mailtje en zij helpen u het boek uit te geven op een laagdrempelige en simpele manier.

Online shop met Comfort Air producten als matrastoppers, hoofdkussens, lichaamskussens, kniekussens en vele andere producten. Comfort Air staat voor kwaliteit voor een goede prijs. We kunnen vooral het anti-snurk kussen aanraden, we hebben al van een aantal mensen vernomen dat dit goed werkt maar daarnaast ook een prettig kussen is.

De internwinkel voor loopkrukken / elleboogkrukken / okselkrukken / reiskrukken en je kan er zelf je eigen ontwerp maken

Allegoeds Vakanties organiseert op non-profit basis kleinschalige vakanties door heel Nederland met zorg en begeleiding. Zij doen dit al meer dan 45 jaar dus hebben voldoende ervaring om u een zorgeloze en relaxte vakantie te bieden. Zij werken samen met vrijwiligers om u een plezierige en ontspannen vakanie te bezorgen. U kunt ook telefonisch een reisgids aanvragen 0315-485183

www.slechtziendenshop.nl
Een nieuwe online winkel met producten voor blinden en slechtzienden. Van sprekend horloge tot loepen tot taststokken!

Op scootmobielaanbod kunt u snel, eenvoudig en uitgebreid een scootmobiel zoeken of aanbieden. Scootmobielaanbod is de eerste onafhankelijke advertentiesite specifiek voor scootmobielen.

Bent u in het bezit van een scootmobiel of overweegt u er eentje aan te schaffen denk dan ook aan de pechhulp dienst. Met een abonnement bij scootmobiel hulpdienst krijgt u 7 dagen per week en 24 uur per dag hulp wanneer u met de scootmobiel langs de weg komt te staan.

www.hollandstok.nl
de groothandel in wandelstokken en sierstokken. Van standaard tot zeer exclusief.

B9 - wegwijzer op het internet


Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker